Børn/unge og hypnosebehandling

Jeg har hjulpet rigtig mange børn med hypnosebehandling.

Ligesom voksne kan børn sidde fast i nogle følelser og fastlåste tanker af den ene eller den anden grund. Børn og unge tager rigtig godt imod hypnosebehandling, fordi den kognitive del af hjernen ikke er færdigudviklet endnu. Det er vigtigt, at barnet selv har lyst til behandlingen og den udvikling, som vi arbejder på, så det ikke kun er forældrenes ønske på barnets vegne. Af samme grund behandler jeg kun børn over 8 års alderen, så barnet selv kan sætte nogle ord på problemstillingen, og hvad de kunne ønske sig med en ændring.

Det er dejligt at være i hypnose
De fleste børn, jeg har hjulpet, har haft angstrelaterede symptomer af forskellig art. Men hypnose er også yderst effektivt mod blokeringer i forhold til forskellige fag i skolen eller i relationen med andre mennesker. For det meste er det kun få sessions, der skal til, da børn og unge ofte kan ændre sig meget hurtigere end voksne. Gevinsten er, at man kan få et meget mere harmonisk og afbalanceret barn ud af det. Det er generelt rigtig dejligt at være i hypnose ikke mindst for børn.

Hvis I har en sundhedsforsikring dækker den ofte også jeres barn. Den kan anvendes hos mig, da jeg er autoriseret psykolog.

Mask Group 34@2x
Kontaktoplysninger

Matilde Matthison
Nordkrog 21
2900 Hellerup

Tel.: +4522415055

Mail: matilde@backontrack.dk