Angstbehandling

Når man har angst føles det ofte ubehageligt, uden man med sikkerhed ved hvorfor.

Man kan have uro i kroppen, hjertebanken og være anspændt m.m. Der er mange former for angst heriblandt forskellige forbier, generaliseret angst eller panikangst mv. Omkring 22% af alle mennesker oplever angst på et tidspunkt i deres liv.

Nogle mennesker er mere disponible for angst. Man kan tænke på det som en muskel, der er blevet trænet op i personligheden ved stærke følelsesladede situationer, der har medvirket til en overaktivitet eller en fejlkodning i sindet, som aktiveres hver gang en lignende situation opstår. Eller som en ophobet energi i kroppen der udløser angst. Derfor kan hypnose mod angst være en måde at forløse angsten i kroppen. Nogle vil spørge kan hypnose fjerne angst og ja i rigtig mange tilfælde kan den. Men angst er også en overlevelsesmekanisme som kan være gavnlig. Derfor er hypnoseterapi mod angst kun rette mod den uhensigtsmæssige angst som er blevet for overaktiv i sindet.   

Hypnose behandling – angstbehandling 
Hypnose for angst kan bidrage til at afkode denne kodning og forløse de følelser, som er fastlåst i angstmønstret. Det er generelt utrolig behageligt at være i hypnose. Det kan være en følelsesladet oplevelse, hvor man ofte mærker sig selv på et dybere plan. Den energi man bruger på at tilbageholde eller undgå angsten frigives under hypnosen. Efter hypnosen er man derfor som regel lettet og glad og kan få et boost af energi eller føle en større rummelighed og fred i sit sind.

Hypnosebehandlingen skal helst ske af nogle omgange, så den forankres i personligheden. Ved første samtale giver jeg desuden forskellige øvelser, som samarbejder med hypnosebehandlingen, og så man kognitivt kan afvikle angsten i sin hverdag og ændre mønsteret omkring angsten. Disse øvelser kan være gavnlige resten af livet.

Hypnose og angst går i korte træk ud på at forløse fastlåste følelser og træne sind og hjerne til at anvende andre ressourcer i de situationer, der tidligere har aktiveret angsten. Derfor er angst og hypnose en virkelig effektiv behandlingsmetode og jeg har hjulpet mange i København og hele Sjælland. Jeg benytter primært en dyb form for hypnose, da jeg har god erfaring med det men også hypnoterapi kan være anvendeligt. Det er en kæmpe lettelse at frigøre sig fra de følelser der fastlåser og begrænser en. Du bliver mere dig selv når angsten ikke styre dig mere.  

Tilbagemeldinger
Jeg har rigtig gode resultater med min behandlinger af angst. Idet jeg har hjulpet flere 100 mennesker. Her er et par af de mage taknemmelig tilbagemeldinger jeg har modtaget: 

”Kære Matilde Jeg vil bare sige tak for den hjælp, du har givet mig. Jeg er blevet gift for tre uger siden, og jeg skrev og holdt en tale uden at opleve den panik, der før har holdt mig tilbage. Det var fuldkommen befriende og vidunderligt, og det giver mig så meget nyt mod på tilværelsen og følelsen af nye muligheder☺ Tusind tak for det! Knus, Gitte”*

”Hej Mathilde. Jeg var hos dig, hvor jeg fik hypnose mod højdeskræk. Jeg skulle på ferietur 2 dage efter. Jeg skriver til dig for at sige dig tak. Jeg havde en skøøøøn tur, nød alle fjeldsider og den smukke udsigt, jeg havde overhovedet ikke angst i maven. Jeg vedhæfter lige et foto, som beviser, det jeg siger – jeg havde aldrig turde stå på den udkigsplads. Mange hilsner Tove”*

Kontakt mig for at høre mere