Angstbehandling

Når man har angst føles det ofte ubehageligt, uden man med sikkerhed ved hvorfor.

Man kan have uro i kroppen, hjertebanken og være anspændt m.m. Der er mange former for angst heriblandt forskellige forbier, generaliseret angst eller panikangst mv. Omkring 22% af alle mennesker oplever angst på et tidspunkt i deres liv.

Nogle mennesker er mere disponible for angst. Man kan tænke på det som en muskel, der er blevet trænet op i personligheden ved stærke følelsesladede situationer, der har medvirket til en overaktivitet eller en fejlkodning i sindet, som aktiveres hver gang en lignende situation opstår.

Hypnosebehandling – angstterapi
Hypnose kan bidrage til at afkode denne kodning og forløse de følelser, som er fastlåst i angstmønstret. Det er generelt utrolig behageligt at være i hypnose. Det kan være en følelsesladet oplevelse, hvor man ofte mærker sig selv på et dybere plan. Den energi man bruger på at tilbageholde eller undgå angsten frigives under hypnosen. Efter hypnosen er man derfor som regel lettet og glad og kan få et boost af energi eller føle en større rummelighed og fred i sit sind.

Hypnosebehandlingen skal helst ske af nogle omgange, så den forankres i personligheden. Ved første samtale giver jeg desuden forskellige øvelser, som samarbejder med hypnosebehandlingen, og så man kognitivt kan afvikle angsten i sin hverdag og ændre mønsteret omkring angsten. Disse øvelser kan være gavnlige resten af livet.

Min angstterapi går således i korte træk ud på at forløse fastlåste følelser og træne sind og hjerne til at anvende andre ressourcer i de situationer, der tidligere har aktiveret angsten.

Tilbagemeldinger
Jeg har rigtig gode resultater med min behandlinger af angst og har fået mange taknemmelig tilbagemeldinger. Her er et par stykker af dem:

”Kære Matilde Jeg vil bare sige tak for den hjælp, du har givet mig. Jeg er blevet gift for tre uger siden, og jeg skrev og holdt en tale uden at opleve den panik, der før har holdt mig tilbage. Det var fuldkommen befriende og vidunderligt, og det giver mig så meget nyt mod på tilværelsen og følelsen af nye muligheder☺ Tusind tak for det! Knus, Gitte”*

”Hej Mathilde. Jeg var hos dig, hvor jeg fik hypnose mod højdeskræk. Jeg skulle på ferietur 2 dage efter. Jeg skriver til dig for at sige dig tak. Jeg havde en skøøøøn tur, nød alle fjeldsider og den smukke udsigt, jeg havde overhovedet ikke angst i maven. Jeg vedhæfter lige et foto, som beviser, det jeg siger – jeg havde aldrig turde stå på den udkigsplads. Mange hilsner Tove”*

Kontakt mig for at høre mere