Psykologisk hjælp til unge, og børn, via hypnoseterapi.

Børn
Ligesom voksne kan børn sidde fast i nogle følelser og fastlåste tanker af den ene eller den anden grund. Børn og unge tager rigtig godt imod hypnose behandling, fordi den kognitive del af hjernen ikke er færdigudviklet endnu. Det er vigtigt, at barnet selv har lyst til behandlingen og den udvikling, som vi arbejder på, så det ikke kun er forældrenes ønske på barnets vegne. Af samme grund tilbyder jeg primært psykologisk hjælp til unge og hypnose til børn over 8 år, så barnet selv kan sætte nogle ord på problemstillingen, og hvad de kunne ønske sig med en ændring.

Hypnoseterapi for børn og unge
De fleste børn og unge, jeg har hjulpet, har haft angstrelaterede symptomer af forskellig art. Men hypnose terapi for børn og unge er også yderst effektivt mod blokeringer i forhold til forskellige fag i skolen hvor de kan kan være usikre eller føle sig utilstrækkelig. For det meste er det kun få sessions, der skal til, da børn og unge ofte kan ændre sig meget hurtigere end voksne. Gevinsten er, at man kan få et meget mere harmonisk og afbalanceret barn ud af det. Det er generelt rigtig dejligt at være i hypnose ikke mindst for børn.

Skoleværing 

Skoleværing er et stigende problem i vores samfund som bunder i en angst og usikkerhed i barnet der forstærkes i større grupper med mennesker, som der er i skolen. Disse børn/unge har således lange perioder med fraværd fra skolen, da det virker helt uoverskueligt for dem at være i skole. Det kan også være en angst for angste altså at barnet er bange for at få det skidt når de er i skolen .

Skoleværing er heldigvis noget der godt kan behandles. Jeg har hjulpet en hel del børn/unge med at få lyst til at komme i skole igen. Ved at bearbejde  deres følelsesmæssige blokeringer med hypnose og give dem kognitive/mentale værktøjer kan tankemønstre og følelsesreaktioner ændres og afkodes.

Det er så dejligt at se hvordan barnet/ den unge vokser i deres personlighed i terapien og finder et nyt fodfæste i sig selv. hvorfra en ny selvtillid og selvværd blomstre som de tør stråle ud fra. Behandlingen hos mig er således noget de  kan have glæde af resten af livet. Nu før vi ændre på uhensigtsmæssige adfærdsmønstre nu færre lag bygges der ovenpå det. Vores barndom og ungdomsår skaber fundamentet for den videre udvikling.

Hvis I har en sundhedsforsikring dækker den ofte også psykologisk hjælp til unge og børn. Den kan anvendes hos mig, da jeg er autoriseret psykolog.

Kontakt mig for at høre mere

Psykologisk hjælp til unge

Unge mennesker respondere som regel rigtig hurtigt på min behandling. Jeg har en hel del erfaring med unge og de problematikker de går igennem fra barn til voksen. Det er så vigtigt at gribe ind allerede her for de personlighedsspor de skaber her danner grundlaget for deres videre udvikling. Når de kommer til mig hjælper jeg dem med at give slip på de følelser der blokere dem og de får værktøjer de kan have glæde af resten af livet som styrker deres sunde selvfølelse. Igennem min terapi får de et dybere fornemmelse af sig selv og boostet deres selvfølelse i form at selvtillid og selvværd. Er forløb hos mig vil styrke den unges personlighed, så alle deres kvaliteter træder tydeliger igennem. Og såedes noget den unge vil have glæde af resten af sit liv.

Kontakt mig for at høre mere