Psykologisk hjælp til unge.

Jeg tilbyder naturligvis også hypnose behandling og terapi til unge.

Børn
Ligesom voksne kan børn sidde fast i nogle følelser og fastlåste tanker af den ene eller den anden grund. Børn og unge tager rigtig godt imod hypnose behandling, fordi den kognitive del af hjernen ikke er færdigudviklet endnu. Det er vigtigt, at barnet selv har lyst til behandlingen og den udvikling, som vi arbejder på, så det ikke kun er forældrenes ønske på barnets vegne. Af samme grund tilbyder jeg kun psykologisk hjælp til unge og børn over 8 år, så barnet selv kan sætte nogle ord på problemstillingen, og hvad de kunne ønske sig med en ændring.

Det er dejligt at være i hypnose terapi for unge
De fleste børn, jeg har hjulpet, har haft angstrelaterede symptomer af forskellig art. Men hypnose terapi for unge er også yderst effektivt mod blokeringer i forhold til forskellige fag i skolen eller i relationen med andre mennesker. For det meste er det kun få sessions, der skal til, da børn og unge ofte kan ændre sig meget hurtigere end voksne. Gevinsten er, at man kan få et meget mere harmonisk og afbalanceret barn ud af det. Det er generelt rigtig dejligt at være i hypnose ikke mindst for børn.

Hvis I har en sundhedsforsikring dækker den ofte også psykologisk hjælp til unge og børn. Den kan anvendes hos mig, da jeg er autoriseret psykolog.

Kontakt mig for at høre mere

Unge

Unge mennesker respondere som regel rigtig hurtigt på min behandling. Jeg har en hel del erfaring med unge og de problematikker de går igennem fra barn til voksen. Det er så vigtigt at gribe ind allerede her for de personlighedsspor de skaber her danner grundlaget for deres videre udvikling. Når de kommer til mig hjælper jeg dem med at give slip på de følelser der blokere dem og de får værktøjer de kan have glæde af resten af livet som styrker deres sunde selvfølelse. Igennem min terapi får de et dybere fornemmelse af den selv og boostet deres selvfølelse i form at selvtillid og selvværd.

Kontakt mig for at høre mere