Hypnose i Hellerup

Jeg er internationalt certificeret hypnose terapeut og anvender derfor hypnose terapi som et redskab i min praksis.

Hypnose er ofte en effektiv metode til at fremskynde den udviklingsproces som ønskes. Udgangspunktet for hypnose terapi er, at man går ind og fortæller underbevidstheden det, som din bevidsthed gerne vil have den skal vide. Det forholder sig nemlig generelt sådan, at hvis underbevidstheden og bevidstheden arbejder sammen, stiles der lige mod dine mål uden omveje. Det kan f.eks. være at hele efter sygdom, ændre vaner eller personlighedsmønstre, give slip på angst eller sorg og meget andet.

Hypnose terapi er også effektivt til at finde svar på psykiske blokeringer eller andre problemstillinger, der er blevet sløret af bevidstheden. Underbevidstheden kan huske alt, hvilket hypnoterapi kan bidrage til at skabe adgang til. Det kan således være en måde at skabe indsigt og forståelse for ubevidste reaktioner, så gamle sår i personligheden kan forløses og heles, og uhensigtsmæssige reaktionsmønstre kan fjernes.

Om min behandling
Hypnose er et stadie, hvor kroppen er total afslappet og oplader sig selv på ny. Det er en form for mental afstressning, så derfor er hypnoseterapi ofte godt til at genetablere balance i kroppen. Det er samtidig meget sundt for hjernen at være i denne tilstand, da evt. overaktivitet afbalanceres.

For det meste høre du alt, hvad jeg siger, samtidig med at du hviler i dette behagelige vægtløse stadie af total afslappethed. Det eneste du skal under hypnosen er at slappe helt af og tage imod det jeg siger. Mange har en behagelig sitren af energi i kroppen og er i kontakt med sig selv på en ubeskrivelig anden måde.

Ligesom med alt andet terapi variere resultatet af terapien fra person til person.Men generelt forlader mine klienter mine sessioner med en ro, glæde og optimisme efter at have fået en hypnose.

Kontakt mig for at høre mere

Forberedende samtale
Mine hypnoser minder på ingen måde om de shows, der har været på TV. Jeg skal bevæge mig inden for din moral og etik i hypnosen for, at det jeg siger modtages. Derfor er det også vigtigt, at jeg kender lidt til dig og har fået en forståelse af dig som person. Inden du modtager den første hypnose har vi således haft en samtalesession, hvor jeg spørger ind til dig og din situation. Ud fra det vi har talt om, laver jeg så en personlig hypnose til dig. Denne hypnose skal oftest gentages nogle gange for at blive kørt ordentligt ind i underbevidstheden.

Hvis du ønsker at slippe cigaretterne og være røgfri er en session som regel nok så det er en rigtig godt invistering i dit eget helbred.

Hypnose kan være en dejlig, befriende og let måde at løse rigtig mange forskellige problemer på. Det er helt utroligt, hvad der kan udrettes med denne metode, så det kan kun anbefales.