Hypnose i København

Jeg er internationalt certificeret hypnose terapeut og anvender derfor hypnose behandling som et redskab i min praksis.

Hypnose behandling er ofte en effektiv metode til at fremskynde den udviklingsproces som ønskes. Udgangspunktet for hypnose terapi er, at man går ind og fortæller underbevidstheden det, som din bevidsthed gerne vil have den skal vide. Det forholder sig nemlig generelt sådan, at hvis underbevidstheden og bevidstheden arbejder sammen, stiles der lige mod dine mål uden omveje. Det kan f.eks. være at hele efter sygdom, ændre vaner eller personlighedsmønstre, give slip på angst eller sorg og meget andet.

Som psykolog og hypnose terapeut i København er det også muligt at finde svar på psykiske blokeringer eller andre problemstillinger, der er blevet sløret af bevidstheden. Underbevidstheden kan huske alt, hvilket hypnoterapi kan bidrage til at skabe adgang til. Det kan således være en måde at skabe indsigt og forståelse for ubevidste reaktioner, så gamle sår i personligheden kan forløses og heles, og uhensigtsmæssige reaktionsmønstre kan fjernes. Hypnoseterapien er en form for emotionel terapi der forløser traumer og psykiske blokeringer. Det er utroligt hvad der kan ændres på bare ved at ligge og slappe af i 20-30 minutter. Selv ting man har døjet med i flere år kan ændres og forløses. Du bliver mere dig selv og den du gerne vil være med min terapi. Du skulle give dig den glæde at prøve det. Dit liv er det vigtigste du har.

Om min hypnose behandling i København
Hypnose er et stadie, hvor kroppen er total afslappet og oplader sig selv på ny. Det er en form for mental afstressning, så derfor er hypnose terapi ofte godt til at genetablere balance i kroppen. Det er samtidig meget sundt for hjernen at være i denne tilstand, da evt. overaktivitet afbalanceres. Det er emotionel terapifor hvor der arbejdes med følelserne, idet vores underbevidsthed er styret af følelser. Følelser kan tit sidde som ophobet energi i kroppen som så kan forløses. Herved opnås et større overskud både fysisk som psykisk.

For det meste høre du alt, hvad jeg siger, samtidig med at du hviler i dette behagelige vægtløse stadie af total afslappethed. Det eneste du skal under hypnosen er at slappe helt af og tage imod det jeg siger. Mange har en behagelig sitren af energi i kroppen og er i kontakt med sig selv på en ubeskrivelig anden måde. Nogle ser farver og lys alt samme rart og trygt.

Ligesom med alt andet terapi variere resultatet af hypnose terapi fra person til person. Men generelt forlader mine klienter mine sessioner i Hellerup med en ro, glæde og optimisme efter at have fået båden min hjælp som psykolog og den emotionelle behandling med hypnose.

Kontakt mig for at høre mere

Ring og få en snak eller bestil en tid
Matilde Matthison
Autoriseret psykolog og hypnoseterapeut

Tlf.: 22415055
E-mail: matilde@backontrack.dk

Forberedende samtale
Mine hypnoser minder på ingen måde om de shows, der har været på TV. Jeg skal bevæge mig inden for din moral og etik i hypnosen for, at det jeg siger modtages. Derfor er det også vigtigt, at jeg kender lidt til dig og har fået en forståelse af dig som person. Inden du modtager den første hypnose har vi således haft en samtalesession, hvor jeg spørger ind til dig og din situation. Ud fra det vi har talt om, laver jeg så en personlig hypnose til dig. Denne hypnose skal oftest gentages nogle gange for at blive kørt ordentligt ind i underbevidstheden.

Hvis du ønsker at slippe cigaretterne og være røgfri er en session som regel nok så det er en rigtig godt invistering i dit eget helbred.

Hypnose kan være en dejlig, befriende og let måde at løse rigtig mange forskellige problemer på. Det er helt utroligt, hvad der kan udrettes med denne metode, så det kan kun anbefales.

Min Psykolog og hypnose praksis ligger i København, ydre Østerbro tæt på Hellerup station faktisk kun 5 minutters gang fra Hellerup station. Der er også gratis parkering på vejen. Det er således let at komme hertil, men hvis du foretrækker en online session kræver det blot, at du er et roligt sted med høretelefoner på, så kan jeg tilbyde dig terapien i dine egne omgivelser.