Styrk din krop

Hvordan ville det være at få overblik over din krop, og hvordan dine indre organer har det? Hvordan ville det være at få lokaliseret ting, du har døjet med længe, og som du ikke har kunne finde forklaring på?

Alt i kroppen er energi, og alle organerne har hver deres energifrekvens. Det gode ved energi er, at det kan måles, og der er udviklet et apparat, der via hjernen kan måle hvordan hvert organ i din krop helt ned til celleplan. Via dette apparat, som hedder Bioresonans, er det muligt at få et overblik over kroppens tilstand og lokalisere eventuelle ubalancer.

Når vi ved hvad der foregår i vores krop, kan vi bedre tage ansvar for den og skabe en meget mere præcis behandling. Det er muligt at styrke forskellige organer og processer i kroppen, så vi opnår en større sundhed.

Bioresonans benyttes i mange forskellige lande og kan fås i forskellige udgaver og kvaliteter. Den vi benytter er den nyeste på markedet, og har en præcision på 95% sandsynlighed.

Bodyscanning

Ved en bodyscanning og behandling med metaterapi har du alt tøjet på. Du sidder i en afslappet stol, men noget der minder om et par store høretelefoner på hovedet. Du kan således bare læne dig tilbage og slappe af.

På den tilsluttede computer vises så, hvor i kroppen der evt. er ubalancer og i sammenhæng med det, anvises der hvordan det bedst muligt kan reguleres og behandles.

Efter en bodyscanning gå man således videre til behandling. Behandlingen hedder metaterapi. Via metaterapi kan der arbejdes meget præcist med det eller de pågældende områder i kroppen som har brug for behandling.

Med Bioresonans kan vi se hvad der sker i kroppen helt ned til celle plan, DNA og RNA. Vores Bioresonans kan f.eks. hjælpe med hormonelle ubalancer, mave/tam problemer eller hjernens funktioner som hukommelse og koncentrationsbesvær og meget mere. Det er et fantastisk redskab til at få overblik over kroppens tilstand og hjælpe/støtte kroppen med at regulere og afbalancer ubalancer. Nu mere reguleret du er i din krop nu minder belaster du den og nu længere lever lever du.

 

Kontakt mig for at høre mere

Bioresonans

Bioresonans er en teknologi, der måler vibrationen i alle vores organer og kropssystemer og samtidig afkoder, hvilke parasitter, bakterier, virus og toksiner, vi har siddende i kroppen. Når kroppens celler er omgivet af for mange af disse mikrober, kan de ikke få tilført den ilt og energi, de har brug for, for at trives. De tager med andre ord vores energi og livskraft.

Igennem forskning i kvantefysik har man fundet ud af, at alle substanser deler både helt specifikke partikler og bølgelængder. Derfor kan man ved at måle bølgelængden afkode, hvilke substanser kroppen indeholder. Det betyder, at alle celler i alle områder af kroppen ligesom alle virus, bakterier, pollen og toksiner udsender elektromagnetiske bølger.

Når disse substanser er afkodet, kan man med helt specifikke bølgefrekvenser neutralisere de uhensigtsmæssige substanser, hvorefter man med Metaterapi kan booste de sunde celler og substanser, så de bliver bedre i stand til at heale sig selv. Således skal bioresonans ses som en understøttelse af kroppens selvhealende evner der svækker det  usunde og styrker det  sunde. Bioresonans kan hjælpe vores organisme på forskellige måder:

 • Detoxe kroppen for parasitter, giftstoffer m.v.
 • Styrke immunforsvaret
 • Vægttab
 • Få overblik over uforklarlige symptomer 
 • Smertelindrene 
 • Afhjælpe hormonelle problemer 
 • afhjælpe uren hud
 • Regulere sukkertrang    
 • Rense indre organer der har brug for det 
 • Understøtte kognitiv psykologisk behandling på et fysisk, energetisk plan
 • Holde dig ung og sund indefra ved regulering af ubalancer 
 
 
Disclaimer:
Bioresonans og Metaterapi skal ikke betragtes som en diagnose eller behandling af alvorlige sygdomme. Det kan alene betragtes som en understøttende komplementær behandling.