Get Back on Track in Your Body

Hvordan ville det være at få overblik over din krop, og hvordan dine indre organer har det? Hvordan ville det være at få lokaliseret ting, du har døjet med længe, og som du ikke har kunne finde forklaring på?

Alt i kroppen er energi, og alle organerne har hver deres energifrekvens. Det gode ved energi er, at det kan måles, og der er udviklet et apparat, der via hjernen kan måle hvordan hvert organ i din krop helt ned til celleplan. Via dette apparat, som hedder Bioresonans, er det muligt at få et overblik over kroppens tilstand og lokalisere eventuelle ubalancer.    

Når vi ved hvad der foregår i vores krop, kan vi bedre tage ansvar for den og skabe en meget mere præcis behandling. Det er muligt at styrke forskellige organer og processer i kroppen, så vi opnår en større sundhed. Det er også muligt at få kendskab til om din krop bærer på parasitter eller tungmetaller, som svækker din sundhed. 

Bioresonans benyttes i mange forskellige lande og kan fås i forskellige udgaver og kvaliteter. Den vi benytter i Back on Track, er den nyeste på markedet, og har en præcision på 95% sandsynlighed. 

 

Bodyscanning

Ved en session skal du helst møde op fastende, Det vil sige, at du ikke har spist 2-4 timer inden sessionen, Desuden er det vigtigt, at du kender din blodtype. Hvis du ikke kender denne, er det muligt at få det testet, når du kommer. Det skal dog oplyses forinden, så vi sætter tid af til testning. Ved en bodyscanning sidder du afslappet i en stol. Du får et par specielle høretelefoner på hovedet, og på en computerskærm kan du se målinger af kroppen, og hvordan hvert organ har det energimæssigt. Der er ingen bivirkninger ved scanningen. 

Et terapiforløb er som regel på ca. 6 uger, hvor der startes og afsluttes med en fuld kropsscanning. I de mellemliggende uger behandles der med forskellige interventioner for at afhjælpe eventuelle ubalancer.

De forskellige interventionsbehandlinger er følgende: 

 • Metaterapi 
 • Lifewave plastre 
 • Refleksterapi 
 • Massage 
 • Zoneterapi 
 • Hypnose 
 • Kostvejledning 

Dit liv og din sundhed er det vigtigste du har. Så lad os hjælpe dig med at få det bedste ud af det. 

En bodyscanning med metaterapi koster 1300 kr. for en session og tager ca. 50-60 minutter 

Det er også muligt at købe en pakke på 3 sessions så behandlingen følges op. Denne pakke koster 3600 kr. (altså en rabat på 300 kr.)

Kontakt mig for at høre mere

Bioresonans

Bioresonans er en teknologi, der måler vibrationen i alle vores organer og kropssystemer og samtidig afkoder, hvilke parasitter, bakterier, virus og toksiner, vi har siddende i kroppen. Når kroppens celler er omgivet af for mange af disse mikrober, kan de ikke få tilført den ilt og energi, de har brug for, for at trives. De tager med andre ord vores energi og livskraft.

Igennem forskning i kvantefysik har man fundet ud af, at alle substanser deler både helt specifikke partikler og bølgelængder. Derfor kan man ved at måle bølgelængden afkode, hvilke substanser kroppen indeholder. Det betyder, at alle celler i alle områder af kroppen ligesom alle virus, bakterier, pollen og toksiner udsender elektromagnetiske bølger.

Når disse substanser er afkodet, kan man med helt specifikke bølgefrekvenser neutralisere de uhensigtsmæssige substanser, hvorefter man med Metaterapi kan booste de sunde celler og substanser, så de bliver bedre i stand til at heale sig selv. Således skal bioresonans ses som en understøttelse af kroppens selvhealende evner.

Bioresonans har sine rødder tilbage til 1970’erne, hvor den tyske læge Dr. Franz Morell, der benyttede Homøopati i sin praksis, fik idéen om, at man måtte kunne overføre principperne for homøopati til en elektromagnetisk form for homøopati. Sammen med en elektroingeniør fik han derfor udviklet et apparat, der kunne måle de elektromagnetiske signaler og i samarbejde med biofysikeren Dr. Ludger Mersmann fik han udviklet et filter, der kunne adskille sunde elektromagnetiske signaler fra usunde. Det førte til udviklingen af bioresonansterapien, der svækker de usunde energier og styrker de sunde energier. Bioresonans kan hjælpe vores organisme på forskellige måder:

 • Detoxe kroppen for parasitter, giftstoffer m.v.
 • Styrke immunforsvar
 • Afhjælpe stress i kroppen
 • Understøtte kroppens naturlige healingsprocesser
 • Hjælpe til bedre søvn
 • Understøtte kognitiv psykologisk behandling på et fysisk, energetisk plan
 
 
Disclaimer:
Bioresonans og Metaterapi skal ikke betragtes som en diagnose eller behandling af alvorlige sygdomme. Det kan alene betragtes som en understøttende komplementær behandling.