Psykolog

Jeg kalder min terapi for positiv terapi, fordi den er ressourceorienteret og fremadrettet. Det er en sammensat terapiform som jeg har hentet til Hellerup fra udlandet.

Der kan være forskellige årsager til at vi er havnet i en situation som vi hat brug for at få bearbejdet med en psykolog. Ofte har vores følelser rødder i fortidens minder. Derfor arbejder vi i min terapi både med fortid, nutid og fremtid. Det jeg især er opmærksom på er hvor du godt kunne tænke dig at føre dit liv hen samt  hvordan der gives slip på det der forhindrer dig i at leve det liv, du ønsker.

Fortiden er vigtig, idet det er her vi har dannet os konklusioner om os selv, andre og livet generelt. Det har vi gjort ud fra vores livserfaringer. Det er ikke altid, at disse konklusioner er hensigtsmæssige og nogle gange er de ligefrem bremsende for dig og din udvikling.

Nutiden er vigtig, idet den fortæller os, hvad der ikke fungerer for os, og hvad der skal laves om på.

Fremtiden er vigtig, fordi her er alle mulighederne gemt. Hvis vi på vores indre navigation plotter et realistisk mål ind, har vi en retning, som vi sammen kan finde vejen til.

Med psykologiske redskaber og metoder bearbejder vi de følelser og problemer, som du eventuelt står i nu og her. Vi finder sammen dine styrker og ressourcer, forløser begrænsende forestillinger og følelser. Desuden arbejder vi med at give slip på gamle mønstre for at danne nye og mere livgivende reaktioner. Tillige vil vi arbejde på at styrke dit selvværd så du kan skinne igennem med den du er og finde større glæde ved livet.

Du kan forvente at får forskellige øvelser og opgaver der fremmer din udviklingsproces. Ligeledes får du redskaber og metoder der kan gavne dig resten af livet.

Efter min psykologuddannelse i Danmark og et 6 årig ophold i udlandet med fordybede i terapiens verden via uddannelser og kurser startede jeg min psykolog praksis i Hellerup. Udvikling og sundhed har altid interesseret mig. Min terapiform er således noget jeg selv har sammensat. Den er præget af spørgsmål, så du reflekterer over dit liv på nye måder. Terapien kan også indeholde vejledning og øvelser samt indsigt i sindet og dens mekanismer så du kan forholde dig anderledes til dig selv eller andre i forskellige situationer. Det er terapisamtaler, der bidrager til selvindsigt, erkendelse og fremdrift så du går styrket herfra. 🙂

Kontakt mig for at høre mere

Mirakelbogen

Som et udviklingsredskab har jeg lavet denne bog hvor man systematisk skriver om sin egen udviklingsproces og de erkendelser man kommer frem til på denne vej. Bogen er lavet som en støtte til at holde sig selv på sporet i forhold til der hvor man ønsker at bevæge sig hen. Bogen kan købes hos mig og koster 150 kr. Det er også en fantastisk julegave hvis man kender en der gerne vil være bevidst om egen udvikling.