Rygestop

Hypnose er en fantastisk hjælp til slippe dårlige vaner som cigaretter eller andre former for usund adfærd.

Jeg har selv røget cigaretter i mange år og prøvede igennem 5 år at holde op uden held. I 2003 valgte jeg så at få hjælp til at holde op via hypnose. Jeg var noget overrasket over at opleve, at det jeg havde kæmpet med i 5 år kunne ændres ved at ligge i hypnosetilstanden i under én time. Jeg tænkte, at når en dårlig vane kunne ændres så hurtigt og let måtte det også være muligt at ændre alle mulige andre former for personlighedsmønstre med hypnose. Derfor valgte jeg at blive hypnoseterapeut som en efteruddannelse til min psykologuddannelse.

10 års erfaring
Jeg har de sidste 10 år hjulpet rigtig mange med at blive rygefri, men også med en række andre personlige udfordringer. Det kan du læse mere om på mine andre sider. Det er sjovt, at se det lys der tændes i folks øjne efter en hypnose. Mange oplever, at de bliver helt høje af glæde efter en session, idet hypnosestadiet generelt er et sundt og selvhelbredende stadie.

Nogle siger, at hvis du holder op med at ryge af dig selv, er du eksryger. Hvis du holder op med at ryge med hypnose, er du rygefri.
De fleste rygere kommer til mig med den selvbebrejdende opfattelse af, at de har en rygrad som en regnorm, og de derfor ikke kan holde op. Faktisk er det en begrænset forestilling. Problemet med rygning er, at der over tid og med alle gentagelserne er blevet installeret et rygeprogram i underbevidstheden, og selvom man har en stæk vilje kan den sjældent vinde over underbevidstheden. Det er dette program, der kan afinstalleres med hypnosen. Så vær ikke så hård ved dig selv. Hypnosen kan tage behovet væk for cigaretter, så du kan være afslappet og uden abstinenser. Ligesom med alt andet behandling og terapi kan resultatet variere fra person til person.

Priser
En session koster 1.900 kr. som hurtigt er tjent ind i besparelse af cigaretter. Hvis du vil have en rygefri session med din partner eller en anden du kender, kan I få en fælles session for 2.500 kr.

Jeg ønsker dig et langt, sundt og glædesfuldt liv, så kom og få hjælp til at være rygefri. Det er den bedste beslutning, du har taget længe.

Kontakt mig for at høre mere