Søvnløshed behandling

Søvn er nødvendigt for kroppens genopbygning og mange kognitive funktioner. Derfor er det yderst belastende, hvis man i længere tid ikke får sin søvn.

Ofte kan perioder med søvnløshed igangsættes af stress og bekymringer, der skaber en anspændthed i kroppen så sindet ikke giver slip.

Mange forskellige kilder til dårlig søvn
Søvn er styret af et hormon, der hedder melatonin. Jo mere vi sover jo mere melatonin producerer vi. Ubalance i kroppens hormoner kan også påvirke søvnhormonet melatonin. Mange kvinder i overgangsalderen oplever af samme grund søvnløshed. Desuden er der mange fødevarer, der påvirker vores hormoner, inkl. kaffe, alkohol og sukker. Det kan være med til at fratage vores søvn. Derfor er det så vigtigt at få søvnløshed behandling

Søvnløshed behandling med hypnose kan hjælpe

Hypnosestadiet er et selvregulerende stadie, som kan bidrage til at regulere ubalancer i kroppen. Desuden kan hypnosen hjælpe med at afkode alle de negative analyser og konklusioner, der er blevet skabt igennem perioder med manglende søvn, og som er med til at fastholde mønstret.

Det er generelt utroligt behageligt at få en hypnose. Det kan opleves som om man mærker sig selv mere indefra. Hypnose behandlingen skal som regel gentages nogle gange, så det nye mønster forankres i personligheden. Men når det er kommet i gang forstærker den positive proces som regel sig selv. En hypnose kan indhente en hel nattesøvn.

Tit har klienter kommet til mig med andre problemer og fået en bedre søvn som en ekstra bonus af behandlingen.

Kontakt mig for at høre mere