Stressbehandling af psykolog i København

Stress er nærmest en folkesygdom, som de fleste kender til. Det kan komme til udtryk på forskellig vis. Fx som hovedpine, hjertebanken, uro i kroppen, anspændthed, søvnløshed, tankemylder, hukommelsesbesvær mm. Hvis disse mønstre får rigtig fat videreudvikler stressen sig til angst og depression. Derfor er det vigtigt at tage stress symptomerne i opløbet. 

Ofte kommer symptomerne snigende over en længere periode, hvor man af forskellige årsager har været presset. Bag ved stressen ligger ofte et negativt tankemønster, som har været med til at presse en udover grænsen i den pågældende periode. Når et bestemt tankemønster er aktiveret i længere tid, skaber det dybere spor i vores neuro-netværk i hjernen. Dette spor fastholdes af de følelser, som er knyttet til tankemønstret.

Jeg kan som psykolog i København hjælpe dig af med stress.
Når jeg foretager stressbehandling, går jeg derfor ind og arbejder med både de følelser og tankemønstre, som stressmønstret er bygget op omkring. Først og fremmest bruger jeg hypnose som et redskab til at frigive nogle af de følelser, der fastholder mønstret. Derudover giver jeg nogle øvelser og redskaber, som kan hjælpe med at ændre tankemønstret. Disse øvelser arbejder sammen med hypnosen, så hvis du føler dig presset i en situation, har du redskaber til at afbalancere dig selv igen. Erfaring viser, at jo mere denne proces aktiveres jo hurtigere ændres stressmønstret sig i personligheden.

Stressbehandling med hypnose er i sig selv normalt meget afstressende, og du kan ofte mærke, at du efterfølgende hviler i din krop på en helt anden måde. Desuden kan hypnosen frigive en masse anspændt energi, som tit giver sindet et løft. Derfor oplever mange af mine klienter gerne en følelse af at være høj efter hypnose.

Stressbehandling af psykolog – Individuel reller i gruppe
Min behandling af stress kan enten ske ved individuel terapi sessions eller det kan foregå i grupper, hvor en gruppe på 4-6 stressramte personer mødes 5 gange, og hvor vi hver gang har en fælles session på 60-90 minutter, der sluttes af med hypnose.

Det er erfaringsmæssigt meget givende at benytte gruppesessions til stressbehandling i København, da støtten og fællesskabet i gruppen er en ekstra bonus.

Autoriseret behandling
Da jeg er autoriseret psykolog, kan du ofte få din arbejdsgiver til at betale et forløb hos mig. Det fremmer din genoptagelse af arbejdet markant. Det er under alle omstændigheder en god investering i dit eget helbred, glæde og overskud.

Mange af de øvelser jeg giver dig i forløbet, kan du have glæde af resten af dit liv, da det bliver en måde, hvormed du kan regulere dig selv og skabe balance i krop og sind senere hen i livet om nødvendigt.

Kontakt mig for at høre mere