Wellness-workshop med mindfulness, yoga og hypnose/meditation

Workshoppen er i skønne omgivelser i Rågeleje med udsigt til Kattegat. Vi bruger yoga, mindfulness og hypnose til afstresning og afbalancering. Vi viser dig vejen til dybere og mere meningsfulde intentioner, der kan åbne op for nye muligheder. Endvidere vil dit selvværd og selvtillid boostes, så du i et større omfang tør være den du er. Du vil få kendskab til enkle teknikker, du kan bruge efterfølgende i din hverdag og som styrker og løfter dig energimæssigt. Workshoppen er for krop og sjæl og kræver ingen særlige forudsætninger – alle niveauer er velkomne. (Det er dog vigtigt at oplyse om evt. diagnoser hvis du har det)

Undervisere:

Autoriseret psykolog og hypnoseterapeut Matilde Matthison www.backontrack.dk og Autoriseret psykolog, yoga- og mindfulness-instruktør Karen Møller Vium. www.waytobalance.dk

Der vil være mulighed at tilmelde sig et bredt udvalg af behandlinger som fx massage, zoneterapi og ansigtsbehandling før og efter vores program hos Lene Justesen tlf. 48714110. www.lenejustesen.dk.(Betaling for dette sker særskilt og direkte til Lene Justesen)

PROGRAM FOR WELLNESS-WORKSHOP

Mødetid: kl. 10.30

Kaffe og te ved ankomst

Kl. 11. Theta meditation der åbner sindet op

Kl. 11.30 Mindful walking på stranden

Kl. 12.15 Yoga session- Vinyassa Flow

Kl. 13.00  Frokost af forårets sunde råvarer

Kl. 13.30 -14.00 : Mindful drawing

Kl. 14.00 Yoga session – blid yoga med afsluttende guidet Hypnose/meditation

TILMELD DIG HER

Kommende datoer:

– Pt. er der ikke planlagt nogen datoer.

Kom hjem som et fulkommen fredfyldt menneske efter en dag med ro og afbalancering. Det er som om de lange perspektiver og de afgørende valg i dit liv vil være mere enkelt for når enheden bo i dig åbnes der en kontakt til dit dybere selv.