Om mig

Jeg er uddannet og autoriseret psykolog, certificeret hypnoseterapeut og life coach. Jeg er medlem af dansk psykologforening og jeg er underlagt reglerne om etik og tavshedspligt.

Det har altid været mit kald at blive psykolog og interessen og glæden ved arbejdet er kun vokset med årene. Selvudvikling og efteruddannelse er et fast punkt i mit virke. Det er for mig en stor tilfredshed og drivkraft at opleve, at terapi kan give mennesker et rigere liv, hvor deres personlighed vokser i form af større selvværd, styrke, glæde og mod på fremtiden.

Jeg er 49 år, gift og har tre børn. Min familie og jeg har boet i forskellige lande heriblandt England, USA og Frankrig. Det har beriget min menneskelige forståelse på mange måder, ikke mindst for kulturelle aspekter. Samtidig har det givet mig mulighed for at tage forskellige internationale videreuddannelser, så udover min danske cand.pæd.psyk. uddannelse og min autorisationsuddannelse har jeg læst:

  • Positiv Psykologi, University of East London, England
  • Hypnose terapi, International Certificeret fra Hypnosis Maryland, USA
  • Life coach, The Coaching Academy, London, England
  • European Social Work, Bachelor degree, University of Portsmouth, England

Jeg er for tiden ved at skrive en bog om, hvordan man kan bruge sin underbevidsthed, således at ens muligheder optimeres. Jeg tror på, at vi alle gemmer på et stort potentiale og utallige muligheder som vil vise sig, hvis vi opsøger og udlever dem. Underbevidstheden kan åbne mange nye “døre”.

Samarbejdspartnere

Psykolog Ivalo Hovmand