En kæmpe hjælp

“Matilde har været en kæmpe hjælp, til at lave de ændringer inde i mig selv, som jeg ikke selv kunne. Hendes kombination af samtale og hypnose, er virkelig effektiv.”

Hilsen Thor

Nye vinkler at anskue sin situation på

“Matilde har en enestående evne til at få ens mindset til at vende sig og give en nye vinkler at anskue sin situation på, så batteriet kan fyldes med en ny positiv energi.”

Mark S.

Indre ro og glæde

“I mere end fem år har jeg lidt af angst og depression. Efter mit forløb hos Matilde har jeg fundet en indre ro og glæden ved livet som jeg håber alle finder.”

Ulla  

Du fik min datter til at gå igen!

Kære Matilde,

Du fik min datter til at gå igen.
Efter 4 mdr i kørestol med ubeskrivelige smerter og ingen løsning, idéer og tiltag fra de ordinære lægers side, kom vi til dig. Min datter havde tabt alt tillid til læger og psykologer mv.
Jeg havde forud for besøget hos Matilde fortalt min datter, der sådan set kun kunne ske det hun inderst inde gerne ville. Og hun havde derfor forberedt sig grundigt til første besøg. Hun ville have at hendes træning skulle være sjov, og ikke give så mange smerter og vrede. “Som at tage på Bakken, Matilde”. Og det skete! Hun havde simpelthen et smil på læben hun ikke kunne styre..!
Hun fik blod på tanden og holdt næste ønske hemmeligt for mig indtil 2. besøg. “I dag vil jeg kunne gå herfra” sagde hun til Matilde. Ok var svaret, det gør vi bare. Og det skete!
Der efter ventede en masse genoptræning og en masse følger af at sidde i kørestol så længe, f.eks. trygheden i at være i stolen fremfor en almindelig stol, og rette noget ekstremt kontrolbehov til almindelig 11 års kontrol, rette vrede ud til tilgivelse, og at elske og have omsorg for det ben der havde haft smerter.

Den 6. maj gik min datter fuldstændig igen, uden hjælp af krykke eller en hånd at støtte sig til. Vi kommer stadig hos Matilde for min datter har opdaget hvilken lethed hun har indeni når hun har fået hypnose.
Hvorfor bakse med angst eller tvivl som forpester dit liv, når du fortjener bedre?

Tak herfra fra det inderste i vores hjerter.

Jeg har ikke rørt spiritus, siden jeg forlod din praksis

“Hej Matilde. Tak for sidst. Jeg er målløs. Da du er psykolog havde du jo sikkert nemt gennemskuet, at jeg var meget skeptisk, og vi talte jo også om, at jeg tidligere havde dårlige erfaringer. Jeg må nu sande, at jeg er overbevist. Jeg har ikke rørt spiritus, siden jeg forlod din praksis, og vi er endda på ferie, og har haft gæster, som naturligvis fik øl og vin som de plejer. Det allerbedste er, at jeg slet ikke har haft problemer med at undvære “det giftige stads”. Tak for hjælpen.”

Med venlig hilsen Jørgen

Professionel og kompetent psykolog

“Matilde Matthison har med sit positive og optimistiske livssyn været en stor støtte og inspiration for mig. Matildes helt særlige baggrund indenfor psykologien såvel som coaching og hypnose samt hendes store livsindsigt og menneskelige forståelse har haft stor betydning for min personlige udvikling. Matilde er en særdeles professionel og kompetent psykolog, som jeg kan give mine varmeste anbefalinger.”

Susanne Jensen 

Støtte, forståelse og gode værktøjer

“Gennem mit forløb hos Matilde har jeg fået støtte, forståelse og gode værktøjer til at komme gennem min svære tid. Matilde har formået med en positiv tilgang, at vende mit sind og lært mig at kigge fremad og ikke hænge fast i fortiden. Hendes positive energi smitter af på hendes omgivelser, og hun har ændret mit syn på livet, ved at røre ved min underbevidsthed gennem sin hypnose. Jeg ville ikke være der hvor jeg er i dag, hvis det ikke var for hendes hjælp. Jeg kan varmt anbefale Matildes praksis til alle som gennemgår en svær tid, hvor man har svært ved at se lys for enden af tunnelen.”

Med venlig hilsen Henriette

 

Hvis du her et ønske om en mere holistisk og hjertevarm psykolog, så skal du slå vejen forbi Back On track hos Matilde. For det er lige præcis det, du får. en vej tilbage til kernen af dig og alt det du rummer. så navnet “Back on track“ kunne ikke være mere rigtigt. 

Jeg har været i et forløb hos Matilde bestående af samtaleterapi og hypnose – en powerfuld kombination, som har gjort en kæmpe forskel for mig. jeg ankom opløst i fortvivlelse  og kvalt i gråd og håbløshed og er taget derfra med helende plastre på alle mine sår, som nu ikke længere står åben. jeg har fundet en dyb ro i mig selv og kan atter håndtere livets udfordringer. 

Mathilde er empatisk og omsorgsfuld, og man føler sig tryg i det øjeblik man træder ind i hendes praksis. Hun lytter medfølelde og giver så mange gode vinkler på hvordan man kommer videre i det som er svært. Hun borer dybt (også uden at man helt opdager det) og finder årsager , man ikke selv havde set. 

Tak Matilde, fordi du hjalp mig med at finde mig igen 

Knus Karina 

 

“I disse Covid19 tider, kan jeg varmt anbefale telefonisk hypnose. Jeg har benyttet chancen i denne mærkelige situation vi alle befinder os i, at få rettet op på et uhensigtsmæssigt sukkerforbrug. Selvom Matilde tilbyder personlig fremmøde i Hellerup, så valgte jeg at modtage hypnosen telefonisk, da jeg helt enkelt syntes det var nemmere. Jeg føler jeg får fuld udbytte, så jeg fortsætter med denne måde, da jeg både sparer transporttid, samtidig med at jeg befinder mig i egne trygge og velkendte rammer. Det er nemt og det virker 🙂 Og udover styr på sukkereret har jeg fået en energi jeg ikke har følt i mange år.

Matilde får mine varmeste anbefalinger

Kh Eva

 

– Jeg har på en måned tabt 4 kg. og 2%fedt takket være Matilde Matthison. Min kropsalder er nu 55 år næsten 3 år yngre end min faktiske alder.

1000 Tak 

Henriette 

Takket være Matilde oplever jeg nu et liv med glæde

“Når man som jeg har levet hovedparten af sit liv med sorg tæt på kroppen, kan det blive et mønster, som er svært at slippe ud af. Sådan har det været for mig, og jeg har ikke kunne finde løsningen på, hvordan jeg slap ud af sorgen, og kom videre i mit liv, selvom det var det jeg gerne ville. Igennem hypnose, samt gode og positive samtaler, med Matilde oplever jeg nu et liv med glæde, og en lykkefølelse jeg ikke vidste fandtes. Fra gang til gang, bliver oplevelsen overvældende større, og jeg har nu skiftet mange triste erindringer og minder ud, med gode og positive tanker, når jeg mindes.”

Venlig hilsen og tusinde tak, Jakob.