PEMF

PEMF betyder puls energi magnetisk felt. Måske har du hørt om, at vores jord har et magnetisk energifelt. PEMF er denne katalysator af biokemisk energi, som jorden har en koncentration af. Denne energi er vi mennesker alle forbundet med, og den er livsnødvendig for vores helbred og eksistens.

Betydningen af PEMF blev påvist, da den russiske astronaut Yuri Gagarin tog sin tur rundt om jorden i 1960. Han var i rummet blot 1 time 48 minutter. Han var uden PEMF i mindre end 2 timer, og da han landede, blev han undersøgt og fik konstateret muskel tab, knogletab, nedsat stofskifte, depression og flere andre ting. Siden den rumflyvning er der lavet en række undersøgelser, der bekræfter, at det er livsnødvendigt med PEMF for at leve. Det er lige så vigtigt for vores organisme som ilt, vand, mad og søvn.

Vi er i kontakt med PEMF, når vi opholder os ude i naturen, men de mange negative stråler der kommer fra moderne teknologi som TV, computer, mobiltelefoner og trådløse netværk er med til at nedbryde vores biokemiske PEMF i kroppen. Tillige er vores tid i naturen efterhånden begrænset. Det er med til at vores system lettere bliver stresset og fremkalder forskellige sygdomme.

Der har været forsket i PEMF i 18 år nu, og undersøgelserne har vist, at PEMF kan hjælpe vores organisme på flere forskellige måder:

lindre smerter såsom hovedpine, knæskader mv.
stress, kropslige spændinger, angst, depression
allergier såsom hud allergiske reaktioner, høfeber mv.
styrke immunsystemet så vi modstår flere sygdomme
hjælpe til bedre søvn
hjertebanken
stabilisering af kolesterol, blodsukker, blodtryk
knogleforøgelse

Kontakt mig for at høre mere

PEMF er en selv-terapeutisk regulering af kroppen, som renser negative stråler ud af vores system. Det sætter gang i cellerne. Hvis man tager en blodprøve før og efter en 8 minutters behandling med PEMF, vil man i et forstørrelsesglas tydeligt kunne se, at denne aktivitet er sat i gang. Med denne aktivitet øges gennemstrømningen, iltningen og den naturlige helingsproces fremskyndes og igangsættes. Derfor forventes, at man lever længere, hvis man benytter en PEMF madras ca. 8 minutter hver dag. Ligesom med alt andet behandling og terapi kan resultatet variere fra person til person.

Med denne igangsættende aktivitet i kroppen er det vigtigt at drikke rigeligt med vand.  Det anbefales at drikke ½ liter vand helst 20 minutter inden behandlingen og 3 liter vand i løbet af dagen. Når denne aktivitet igangsættes begynder kroppen også at bruge flere vitaminer og mineraler, som omsættes bedre i kroppe. Derfor vil kroppen automatisk udnytte de vitaminer og mineraler bedre, som allerede er i kroppen, men den kan også have et behov for flere end normalt for at gendanne den nødvendige balance.