Priser og betaling

Ved første session taler vi om din situation, og hvad du gerne vil arbejde med. Jeg fortæller som regel også om hvordan sindet og underbevidstheden fungerer.

Derudover giver jeg dig nogle øvelser, der samarbejder med hypnosen, så du har nogle redskaber, der kan bidrage til at afbalancere dig, og som du kan benytte dig af resten af livet. I hypnosen tages der udgangspunkt i det vi har talt om, så det er vigtigt, at du nævne det, der er væsentligt for dig, så det kan komme med.

De fleste ønsker en hypnose ved første session, så de hurtigere kan mærke effekten af behandlingen, men for nogle kan det være rart at have tid til at indstille sig på hypnosen. Derfor er det også muligt at bestille en session uden hypnose. 

  • Første session med samtale og hypnose koster  2450kr (ca. 75 minutter)
  • Efterfølgende session med samtale og hypnose koster 1950 kr. (ca. 50 minutter)
  • Samtalesession uden hypnose koster 1.850 kr.
  • Back On Track pakke på de 5. første sessions med samtaler og hypnoser koster i alt 9100 kr. (En besparelse på 1150 kr.)
  • Stay On Track pakke på 5. sessions med samtale og hypnose koster i alt 8600 kr. (En besparelse på 1150 kr.)

      Pakker er til en person og benyttes indenfor et år og kan ikke refunderes.

  • Slip cigaretterne og vær røgfri koster 2100 kr. Ofte er én session tilstrækkelig og det er en fantastisk måde at blive rygefri på. Du går glad ud af min dør 🙂 
  • Hvis 2 personer gerne vil tage en rygefri session sammen er det også muligt det koster 2.800 kr. ( En besparelse på 1400 kr.)

        Alt betaling foretrækkes via MobilePay på nr 54504 (Back On Track)

Det er en fantastisk investering i dig selv. Det vigtigste du har. Det du investere i vokser og udvikler sig. Med min terapi kan du når hurtigere og letter til den udvikling du gerne vi opnår. Jeg har hjulpet mange som dig og jeg har en dyb indsigt, visdom og forståelse som kan løfte dig hen i den retning du ønsker.    

Hvis du henviser en eller flere til min behandling og de starter i forløb hos mig, kan du som en tak få et eksemplar af min Mirakelbog (værdi 150kr).

Det anbefales at have et forløb på ca. 5 sessions derfor tilbyder jeg en opstartspakke der hedder :

Back on track som indeholder 1. udvidet session med en dybtgående samtale og hypnose hvor der er sat ekstra tid af til begge dele samt 4 opfølgende sessions også med samtale og hypnose. Du får 1105kr i rabat ved køb af denne pakke. Til en samlet pris på 9100kr. Det er en personlig pakke og den skal benyttes af den samme person og alle 5 sessions skal være benyttes indenfor et år ellers bortfalder det.

Når du har været i et forløb hos mig og gerne vil fortsætte fordi du kan mærke hvor godt din krop, sind og sjæl har det ved mine behandlinger kan du købe en pakke der hedder:

Stay on track som indeholder 5 sessions med samtale og hypnose. Her får du en rabat på 1150 kr. til en samlet pris på 8600 kr.

Begge pakker er personlige pakke der ikke kan refunderes. Pakken skal benyttes af den samme person og alle 5 sessions skal være benyttes indenfor et år.

FÅ DÆKKET UDGIFTEN

Mange har en sundhedsforsikring gennem deres arbejde eller pensionsordning. Hvis du har det, skal du blot ringe til forsikringen for at høre dem, hvordan de evt. kan dække dit forløb hos mig. Jeg er autoriseret psykolog, og det er som regel det afgørende for om de dækker.

Hvis din sundhedsforsikring er gennem dit arbejde, har du ikke krav på at oplyse din arbejdsgiver, hvad du skal have hjælp til. Ligeledes har forsikringsselskabet tavshedspligt, så det kan være helt fortroligt. Ofte tilbyder forsikringsselskaberne at betale for 5 til 10 sessions eller måske et tilskud på 1100kr per session.

Jeg er tilknyttet Sygesikring Danmarks elektronisk system så hvis du er medlem af denne forsikring skal du blot give mig de nødvendige oplysninger så jeg kan taste det ind elektronisk.

Aflysning

Ændring af aftale skal ske senest inden kl. 12.00 dagen forinden ved at sende en sms. Hvis det sker senere har du pligt til at betale for sessionen, da din booking har optaget pladsen for en anden. Dette glæder også ved sygdom. Ved sygdom er det muligt at benytte sig af en telefonsession så du kan få terapi i hjemmelige omgivelser.

Sessions over telefon eller skype 

Det er imidlertid muligt at få sessionen og hypnosen over telefonen hvis det foretrækkes. I så fald skal du helst have høretelefoner på. Det kan være belejligt hvis du bor langt væk eller er for dårlig til at komme til min praksis. Det fungere lige så godt over telefon som i min praksis. Jeg har flere klienter der bor i udlandet der er glade for denne mulighed.

BESTIL TID HER

Mirakelbogen

Som et udviklingsredskab har jeg lavet denne bog hvor man systematisk skriver om sin egen udviklingsproces og de erkendelser man kommer frem til på denne vej. Bogen er lavet som en støtte til at holde sig selv på sporet i forhold til der hvor man ønsker at bevæge sig hen. Bogen kan købes hos mig og koster 150 kr. Det er også en fantastisk gave hvis man kender en der gerne vil være bevidst om egen udvikling.