Priser og betaling

Ved første session taler vi om din situation, og hvad du gerne vil arbejde med. Jeg fortæller som regel også om hvordan sindet og underbevidstheden fungerer.

erudover giver jeg dig nogle øvelser, der samarbejder med hypnosen, så du har nogle redskaber, der kan bidrage til at afbalancere dig, og som du kan benytte dig af resten af livet. I hypnosen tages der udgangspunkt i det vi har talt om, så det er vigtigt, at du nævne det, der er væsentligt for dig, så det kan komme med.

Hvis du foretrækker en hypnose ved den første session afsættes der ca. 30 minutter mere, og der påregnes derfor et tillæg på 500kr. De fleste ønsker en hypnose ved første session, så de hurtigere kan mærke effekten af behandlingen, men for nogle kan det være rart at have tid til at indstille sig på hypnosen.

  • Første samtalesession koster 1.700 kr. (ca.45 minutter)
  • 30 minutters tillægspris for hypnose ved 1. session 500 kr. kan kun bookes sammen med samtalen.
  • Første samtale og hypnose i alt 2200kr (ca. 75 minutter)
  • Efterfølgende session med hypnose koster 1.800 kr. (ca. 50 minutter)
  • Samtalesession uden hypnose koster 1.700 kr.
  • Slip cigaretterne og vær røgfri koster 1.900 kr. Ofte er én session tilstrækkelig.
  • Back On Track pakke på de 5. første sessions 8500 kr.                          (En besparelse på 1000 kr.)
  • Stay On Track pakke på 5. sessions 8000 kr.                                          (En besparelse på 1000 kr.)                                                                Pakker kan ikke refunderes og er kun til en person.
  • Ved gruppesession for to personer i en session der gerne vil slippe cigaretterne samtidig koster det 2.500 kr. ( En besparelse på 1300 kr.)
  • Betaling skal ske kontant eller via MobilePay per gang.

Hvis du henviser en eller flere til min behandling og de starter i forløb hos mig, kan du som en tak få et eksemplar af min Mirakelbog (værdi 150kr).

Det anbefales at have et forløb på ca. 5 sessions derfor tilbyder jeg en opstartspakke der hedder :

Back on track som indeholder 1. udvidet session med en dybtgående samtale og hypnose hvor der er sat ekstra tid af til begge dele samt 4 opfølgende sessions også med samtale og hypnose. Du får 1000kr i rabat ved køb af denne pakke. Til en samlet pris på 8500kr. Det er en personlig pakke og den skal benyttes af den samme person og alle 5 sessions skal være benyttes indenfor et år ellers bortfalder det.

Når du har været i et forløb hos mig og gerne vil fortsætte fordi du kan mærke hvor godt din krop, sind og sjæl har det ved mine behandlinger kan du købe en pakke der hedder:

Stay on track som indeholder 5 sessions med samtale og hypnose. Her får du en rabat på 1000 kr. til en samlet pris på 8000 kr.

Begge pakker er personlige pakke der ikke kan refunderes. Pakken skal benyttes af den samme person og alle 5 sessions skal være benyttes indenfor et åer ellers bortfalder det.

FÅ DÆKKET UDGIFTEN

Mange har en sundhedsforsikring gennem deres arbejde eller pensionsordning. Hvis du har det, skal du blot ringe til forsikringen for at høre dem, hvordan de evt. kan dække dit forløb hos mig. Jeg er autoriseret psykolog, og det er som regel det afgørende for om de dækker.

Hvis din sundhedsforsikring er gennem dit arbejde, har du ikke krav på at oplyse din arbejdsgiver, hvad du skal have hjælp til. Ligeledes har forsikringsselskabet tavshedspligt, så det kan være helt fortroligt. Ofte tilbyder forsikringsselskaberne at betale for 5 til 10 sessions eller måske et tilskud på 1100kr per session.

Jeg er tilknyttet Sygesikring Danmarks elektronisk system så hvis du er medlem af denne forsikring skal du blot give mig de nødvendige oplysninger så jeg kan taste det ind elektronisk.

Aflysning

Ændring af aftale skal ske senest inden kl. 12.00 dagen forinden ved at sende en sms. Hvis det sker senere har du pligt til at betale for sessionen, da din booking har optaget pladsen for en anden. Dette glæder også ved sygdom. Ved sygdom er det muligt at benytte sig af en skype eller telefonsession så du kan få terapi i hjemmelige omgivelser.

Sessions over telefon eller skype 

Det er imidlertid muligt at få sessionen og hypnosen over telefonen/ skype hvis det foretrækkes. I så fald skal du helst have høretelefoner på. Det kan være belejligt hvis du bor langt væk eller er for dårlig til at komme til min praksis. Det fungere lige så godt over telefon/skype. Jeg har flere klienter der bor i udlandet der er glade for denne mulighed.

BESTIL TID HER

Mirakelbogen

Som et udviklingsredskab har jeg lavet denne bog hvor man systematisk skriver om sin egen udviklingsproces og de erkendelser man kommer frem til på denne vej. Bogen er lavet som en støtte til at holde sig selv på sporet i forhold til der hvor man ønsker at bevæge sig hen. Bogen kan købes hos mig og koster 150 kr. Det er også en fantastisk gave hvis man kender en der gerne vil være bevidst om egen udvikling.